Genial Intelligens

Genial Intelligens

by James Morcan , Lance Morcan
3.71 of 5 Votes: 4
ISBN
1507165064
Pages
1000 Pages
Published
Babelcube Inc. , Jan 14, 2017
Publisher
Babelcube Inc.
Genial Intelligens er den ultimate avhandling om påskyndet lære metoder. Skrevet av romanforfattere, filmskapere og uavhengige undersøkere James Morcan & Lance Morcan med forord av ledende vitenskapsmann Dr. Takaaki Musha, knuser de med denne boka myten om at genier er født og ikke utviklet. Den avslører hvordan i fleste tilfeller at over-den-normale intelligens er oppnådd gjennom overlegne kognitive teknikker eller hjerneforbedrende teknologier. Berømte genier som blir studert inkluderer Apple grunnlegger Steve Jobs som en 19-åring begynte å øve fortidsdisiplin som aktiverer deler av hjernen som lå i dvale; Albert Einstein som fant opp den store relavitetsteori mens han brukte sjeldne metoder for å få tilgang til underbevisstheten; Kim Peek (den virkelige 'Rain Man') som kunne hurtiglese hvilken bok som helst på fem minutter med fullstendig forståelse for innholdet; Indiske matematiske storhjernen Srinivasa Ramanujan som, selvom utrent, kom opp med ekstraordinære formler som gjorde akademikere fullstendig sjokkskadde; Wolfgang Amadeus Mozart som komponerte hele stykker mens han var i en endret forstand. Iblant oppfinnelsen som blir delt med leserne er hjernebølger som er vanlig for genier og de forskjellige måter å kalle fram disse forskjellige hjernbølgene; mental teknikker som verdens elite og A-liste kjendiser bruker i all stillhet for å hjelpe de å behandle informasjon mens de sover eller i virtuelle verdener; kjemiske substanser som studenter og akademikere rundt om i verden bruker for å kick-starte hjernen i høy gir; banebrytende teknologier som forretnings tycooner og professionelle idrettsfolk bruker for å oppnå cerebral fordel over konkurrentene. I de nyeste funn innenfor nevrovitenskapen, lister Genial Intelligens dusinvis av praktiske metoder for å øke IQen og hurtiglese alle felt.

Lance and James Morcan er far og sønn, produktive skribenter og filmskapende team fra New Zealand og samarbeidet med skrivingen av flere noveller og sakprosa bøker. Novellene, som er av høy kvalitet, inkluderer historiske eventyr slik som «Into the Americas» og den internasjonale triller serien «Foreldreløse Trilogien».
Lance & James Morcan, som er også manusforfattere, har bearbeidet flere av deres bøker for stor-skjermen og Tven. Disse er i utvikling sammen med deres film produksjons firma, Morcan Motion Pictures.
Lance Morcan er en tidligere journalist med erfaring i all media. Han er gift og bor i Papamoa, New Zealand.
James Morcan er også en skuespiller og har vært i filmer, på TV, og på scenen. Han bor i Sydney, Australia.

Related Books with
Genial Intelligens

Recently Voted